Մենք արդեն խոսել ենք կիտրոնահյութի օգտակարության մասին: Սա օրգանիզմը դետոքսիկացնելու պարզ, բնական և շատ հզոր միջոց է:
Շատ մարդիկ արդեն գործնականում կիրառում են այս բաղադրամիջոցը և արդեն իսկ ստացել են գերազանց արդյունքներ:
Նպատակահարմար է հիվանդությունները կանխարգելելու և իմունիտետն ամրապնդելու համար կիտրոնահյութը խմել ամեն առավոտ քաղցած փորին:
Կիտրոնը, ինչպես արդեն գիտեք, հարուստ է սննդարար նյութերով ու վիտամիններով: Դա բավական է առողջական մի շարք խնդիրներից խուսափելու համար: Բացի դրանից, այն պարունակում է հակաօքսիդանտներ և եթերայուղեր, որոնք առավելագույնս հարմար են բակտերիալ վարակների դեմ պայքարում և բարելավում են մարսողությունը: Չնայած կիտրոնը թթու համ ունի, երբ այն մեր օրգանիզմում մասնակցում է նյութափոխանակությանը, սկսում է ունենալ հիմնային PH:
Այդ պատճառով էլ այն հիանալի բարերար ազդեցություն է գործում մեր օրգանիզմի և ինքնազգացողության վրա: Սակայն կա մի կոնկրետ դետալ, որը մարդկանց մեծամասնությունը չգիտի կամ անտեսում է: Գաղտնիքը գտնվել է մի շարք փորձարարություններից հետո, և դա կիտրոնահյութի մեջ կիտրոնի կեղևի քերուկ ավելացնելն է: Նրանց համար, ովքեր չգիտեն, ասենք, որ այն ավելի օգտակար է, քան պտուղը: Ահա թե ինչու է սխալ կիտրոնի կեղևն աղբամանը նետելը: Երբ մենք կիտրոնահյութ ենք պատրաստում, կարող ենք էականորեն ուժեղացնել նրա էֆեկտը, և այդ էֆեկտը տալիս է կիտրոնի կեղևը:
Կատարեք հետևյալ գործողությունները՝
. Լավ լվացեք կիտոնն ու կիսեք 2 մասի
. կեղևը դրեք տաք ջրով լի բաժակի մեջ
. սպասեք մի քանի րոպե, որպեսզի կեղևի օգտակար նյութերը լուծվեն ջրում: Ապա հեռացրեք կեղևը և այդ ջրին ավելացրեք կիտրոնահյութը: Առողջարար ըմպելիքը պատրաստ է:
Բժիշկների խոսքերով՝ կիտրոնահյութը լավացնում է մարսողությունը գրեթե անմիջապես, ինչպես նաև օգնում է կանխարգելել և բուժել շաքարախտը: Հնարավորության դեպքում օգտագործեք օրգանիկ կիտրոններ, քանի որ դրանք ավելի առողջարար են: Եթե հնարավոր է, կիտրոնները կես ժամով դրեք սոդայաջրի մեջ: Այն օգնում է չեզոքացնել գյուղատնտեսական թույները:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց Սոֆա Պետրոսյանը