Ալոէ վերան ու պապայան կօգեն ազատվել գազերից ու որովայնի փքվածությունից
Advertisement 1000 x 90

Ալոէ վերան ու պապայան կօգեն ազատվել գազերից ու որովայնի փքվածությունից

Մեծ քանակով, ծանր սնունդը կարող է դժվարացնել նյութափոխանակությունը՝ առաջացնելով ցավեր, գազեր ու փքվածություն։ Չնայած սրանք առողջության համար վտանգ չեն ներկայացնում, հարկավոր չէ արհամարհել. այդ դեպքում կկարողանաք խուսափել հետագա բարդություններից։ Steptohealth.ru-ն գրում է, որ այս տհաճ խնդիրներից հնարավոր է խուսափել բնական միջոցների օգնությամբ։ Ալոէ վերայի գելն ու պապայան բջջանյութ և ֆերմենտներ են պարունակում, ինչի արդյունքում դառնում են արդյունավետ լրացուցիչ միջոցներ։

Ալոէ վերայի գելն օգտագործվում է նյութափոխանակության համակարգի օրգանների առողջությունն ամրացնելու համար։

  • Այն մեծ քանակով վիտամին B է պարունակում՝ միկրոէլեմենտ, որը դրական ազդեցություն է ունենում նյութափոխանակության վրա և լավացնում մյուս սննդարար նյութերի յուրացումը։
  • Ալոէ վերայի գելը նաև վիտամին A է պարունակում, ամինաթթուներ, ֆերմենտներ, որոնք ևս մասնակցում են նյութափոխանակությանը։
  • Այս բույսը տարբեր տարրեր է պարունակում, որոնք կարող են արագացնել վնասված հյուսվածքների ապաքինումն այն անձանց շրջանում, ովքեր տառապում են գաստրիտով, խոցով կամ բարձր թթվայնությամբ։
  • Ալոէ վերան նաև լուծողական հատկություն ունի, ինչի շնորհիվ լավացնում է աղիների անցանելիությունը՝ կանխարգելելով փորկապության առաջացումը։
  • Ալոէ վերայի հակավիրուսային և հակաբակտերիալ հատկությունները հնարավորություն են տալիս նվազեցնել աղիների ինֆեկցիոն հիվանդությունների առաջացման հավանականությունը։
  • Ալոէ վերան նաև հակաբորբոքային հատկություն ունի, ինչի շնորհիվ կարող է պայքարել նյութափոխանակության խանգարման դեմ և ազատել որովայնում ծանրության զգացումից։
  • Այս բույսն ազդում է նաև աղիների բակտերիալ միկրոֆլորայի վրա՝ նվազեցնելով գազերի քանակը։

Պապայան բազմաթիվ մարդկանց սննդակարգի անբաժանելի մասն է։

  • Պապայան հատկապես արժեքավոր է իր սննդարար նյութերով. այն մի խումբ միկրոէլեմենտներ է պարունակում, այդ թվում՝ A, B, C վիտամիններ, կալիում, բջջանյութ։
  • Այն ֆերմենտ է պարունակում, որը հակաբորբոքային և մաքրող հատկություն ունի, հակաօքսիդանտ է։ Այն օգնում է նյութափոխանակության համակարգի օրգանների խանգարումների բուժմանը՝ արագացնելով այդ գործընթացները և լավացնելով սպիտակուցների յուրացումը։
  • Պապայան օգնում է նաև խուսափել շլակների կուտակումից։
  • Այս միրգը միկրոէլեմնետներ է պարունակում, որոնք արագացնում են որովայնի վնասված հյուսվածքների ապաքինումը։ Այդ պատճառով էլ այն խորհուրդ է տրվում գաստրիտով և խոցով հիվանդներին։
  • Պապայայի օգտագործումը կարող է օգնել կանխարգելել թթվային ռեֆլյուքսը։
  • Այն կօգնի ազատվել որովայնի փքվածությունից և գազերից։

Ալոէ վերայի գելով և պապայայով պատրաստված միջոց։ Այս բնական միջոցն օգտակար է ոչ միայն նյութափոխանակության համար, այլև լավացնում է մաշկի և մազերի առողջությունը։ Դրանում պարունակվող միկրոէլեմետները հեշտությամբ յուրացվում են օրգանիզմի կողմից։ Դրանք կարող են վերականգնել արյան pH-ը և այն մաքրել տոքսիններից։

Բաղադրիչներ

  • 5 ճաշի գդալ ալոէ վերայի գել՝ 75 գրամ
  • 3 կտոր պապայա
  • 2 ճաշի գդալ մեղր՝ 50 գրամ
  • 1 բաժակ ջուր՝ 200 մլ։

Պատրաստման եղանակը

  • Առանձնացրեք ալոէ վերայի գելը։
  • Բլենդերում հարեք պապայան, ալոէ վերայի գելն ու մեղրը։ Ավելացրեք ջուրը։
  • Խառնեք այնքան, մինչև ստանաք միասեռ զանգված։
  • Խմեք պատրաստելուց անմիջապես հետո։

Ինչպես օգտագործել։ Օրգանիզմը մաքրելու համար հարկավոր է այս ըմպելիքը խմել ամեն օր՝ քաղցած վիճակում։ Բուժումը պետք է շարունակվի 7-10 օր։

Եթե ձեզ անհանգստացնում են գազերն ու փքվածությունը, ըմպելիքն օգտագործեք օրվա ընթացքում երկու անգամ՝ նվազագույնը՝ շաբաթվա ընթացքում 3 անգամ։ Եթե այս խնդիրները պարբերաբար անհանգստացնում են ձեզ, հարկավոր է դիմել մասնագետի օգնությանը։

Նյութը հրապարակման պատրաստեց 168.am-ը