Sovkusom.ru-ն գրում է, որ սխտորը բազմաթիվ օգտակար հատկություններ ունի և օգտագործվում է առողջական մի շարք խնդիրների առկայության դեպքում: Այն հատկապես խորհուրդ է տրվում բոլոր այն անձանց, ովքեր ճնշման տատանման, խոլեստերինի բարձր մակարդակի խնդիր ունեն և սիրտ-անոթային համակարգի հիվանդություններ: Տապակած սխտորը ևս իր օգտակար հատկություններով չի զիջում թարմ մթերքին:
Ինչ տեղի կունենա օրգանիզմում տապակած սխտոր օգտագործելուց 24 ժամ անց
1-ին ժամ: Սխտորը սկսում է մշակման ենթարկվել:
2-4 ժամ: Սխտորը պայքարում է ազատ ռադիկալների դեմ:
4-6 ժամ: Արագանում է նյութափոխանակությունը, օրգանիզմից դուրս է բերվում ավելորդ հեղուկը, այրվում են ճարպային կուտակումները:
6-7 ժամ: Սխտորը ոչնչացնում է վնասակար բակտերիաները:
8-10 ժամ: Սխտորը պաշտպանում է օրգանիզմի բջիջները:
10-24 ժամ: Սկսվում է օրգանիզմի խորը մաքրման գործընթացը:
Ինչպես է տապակած սխտորն ազդում մեր օրգանիզմի վրա
Իջնում է արյան մեջ վատ խոլեստերինի մակարդակը:
Մաքրվում են անոթները:
Կարգավորվում է զարկերակային ճնշումը:
Բարձրանում է իմունիտետը:
Ամրանում են ոսկորները:
Նվազում է հոգնածության մակարդակը:
Բարձրանում է դիմադրողականությունը, լավանում են ֆիզիկական ցուցանիշները:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց 168.am-ը