Նուրբ պիրոգ՝ հալած պանրով
Advertisement 1000 x 90

Նուրբ պիրոգ՝ հալած պանրով

Բաղադրիչներ

Խմորի համար

  1. Ալյուր – 1 բաժակ
  2. Թթվասեր – 3 ճ/գ
  3. Մարգարին – 100 գ
  4. Սոդա – 0.5 թ/գ

Միջուկի համար

  1. Հալած պանիր՝ աչքաչափով
  2. Փոքր սոխ – 3 հատ
  3. Ձու – 3 հատ

Պատրաստման եղանակը

  1. Խառնել խմորի համար անհրաժեշտ բոլոր բաղադրիչները և խմոր հունցել, դնել սառնարանում 20 րոպե:
  2. Միջուկի համար սոխը մանր կտրատել, տապակել, ավելացնել հում ձվերը և պանիրը:
  3. Խմորը բաժանել 2 մասի:
  4. Առաջին մասի վրա լցնել միջուկը, խմորի երկրորդ մասով ծածկել, և պիրոգը դնել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում՝ մինչև պատրաստ լինելը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը